Damsouq Over onsDamsouq, ā€œWij serveren met een lachā€

Met een ruim assortiment van meer dan 1000 producten afkomstig uit verschillende Midden-Oosterse locaties, maar ook Amerikaanse en Europese producten is het team bij Damsouq.com ervan overtuigd dat er veel aanbod is voor jou. Er zullen producten komen en gaan. Damsouq.com blijft een uitgebreide dynamische assortiment behouden om jou als klant zoveel mogelijk te bieden waar jij naar opzoek bent! Mocht je een product missen op de website, twijfel niet en mail of contacteer ons met je suggestie voor een nieuwe product. Damsouq wil je namelijk zoveel mogelijk voorzien in je voorkeuren. Jouw vraag is namelijk van belang voor ons aanbod.

Bekende merken en minder bekende merken zullen te zien zijn in het assortiment van Damsouq. Damsouq zal productvarianten hebben van veel merken. Het assortiment bestaat uit food en non-food. Het aanbod zal wel altijd meer levensmiddelen bevatten dan de non-food producten.

Wij van team Damsouq kunnen je wekelijkse aanbiedingen & kortingen garanderen! Twijfel dus niet en schrijf je in voor de nieuwsbrief om hiervan op de hoogte gehouden te worden. Volg ons gemakkelijk via onze sociale media kanalen: Facebook of Instagram. We zullen je altijd op consistente basis op de hoogte houden van nieuw binnenkomende producten, dergelijke aanbiedingen of producten die uit het assortiment gaan. Dit zal via alle bovengenoemde kanalen verlopen.

Onze missie is om jou te serveren met een lach. Klantvriendelijkheid, klantenservice en kwaliteit zijn factoren waar we voor staan. Stel dus gerust je vragen of deel je opmerkingen via onze Instagram, Facebook Messenger, of onze eigen contactpagina's hier op de website. Door ons te mailen , bellen of whatsappen kan je ook altijd snel een reactie verwachten. We streven ernaar om altijd binnen 1 werkdag te reageren! Zie ook het kopje veelgestelde vragen Als je een directe antwoord op je vraag wil. Als die er tussenstaat dan zijn we blij je geholpen te hebben.

Onze visie is om een platform te worden waaruit je gemakkelijk al je boodschappen aan huis krijgt geleverd. Een webshop met een ruime assortiment die in heel Europa pakketten levert tot aan de deur. Waarbij een topprestatie omtrent de kwaliteit, klantvriendelijkheid en klantenservice voordelen zijn die je standaard kunt verwachten bij Damsouq.com.

We kijken er naar uit om je te voorzien van je producten!
Team Damsouq.

Het lijkt erop dat je nog wat in je winkelmandje hebt zitten

Klik hier om verder te winkelen